RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Ervaringsverhaal Access Bars

ACCESS BARS  28-11-17

Een beetje in mijn haastmodus kwam ik binnen. Adem hoog, vage last van borst en rug en hoog in mijn energie. Lief van Jolijn dat zij heel groot ‘Welkom Helma’ op het bord had gezet. Wat ze blijkbaar ook had gedaan was een engel aangeroepen en een witte ark in de tuin gevisualiseerd, die mijn overtuigingen naar de andere zijde zou moeder brengen. Altijd handig wat magische hulp.

Alles wat ik in de auto als ‘verhaal’ had bedacht (lees: ingangsklacht) mocht ik loslaten toen ik op de tafel lag. Jolijns’ vingers zouden via mijn hoofd contact maken met mijn intuïtie en die zou weten wat losgelaten mocht worden. Best een beetje spannend om het stuur zo uit handen te geven aan mijn lijf (en aan Jolijn), maar ik kon de energie voelen stromen door mijn lijf (tintelingen, warmtevlagen).

Grappig om te merken dat we inderdaad stuk voor stuk alle overtuigingen langs gingen, waarvan ik me al dan niet bewust was. Of ik los wilde laten wat me in de weg stond bij…het ontvangen en geven van liefde/geld, het actie ondernemen, het kiezen voor mijn eigen weg enz. Om eerlijk te zijn ben ik er veel kwijt en kan ik ze niet eens meer benoemen

Right, Wrong, Good, Bad, All 9, POC, POD, Shorts, Boys and Beyonds was de toverspreuk (clearingstatement) waarmee al mijn overtuigingen werden ge-ontcreeerd en vernietigd.

Ondertussen vertelde Jolijn mij dat een brutale sperwer in de tuin in zijn eentje van het mezenbolletje zat te genieten, terwijl de musjes hongerig toekeken. Ik bedacht me hoe grappig het zou zijn als ik eens die sperwer zou kunnen zijn in plaats van zo’n musje.

Aan het eind van de sessie voelde ik me heerlijk ontspannen en de lichte druk op mijn borst was weg. Of mijn overtuigingen ook inderdaad helemaal zijn losgelaten kan ik nog niet zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Dankjewel Jolijn