RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Recensies

Recensies Access Bars sessies bij Jolijn Betgen

 Ingeschreef:

Blijf lekker jezelf, altijd! Je sprankelt, je straalt, hebt het enthousiasme van een kind….Je bent een zonnestraaltje voor jong en oud. Wat héérlijk dat er iemand is zoals jij!! Alle liefs van Inge

 Kathy uit Almere schreef:

Wat heb ik weer een heerlijke behandeling achter de rug. Het voorjaar komt eraan en dat is nu heerlijk genieten met een leeg hoofd. Alle nieuwe prikkels mogen nu van buiten af binnen komen. Dank je wel weer voor de fijne behandeling die ik ieder zeker aan wil raden.

Tamara uit Almere schreef:

Lieve Jolijn, Als tip kreeg ik om bij jou een sessie te doen. Wat was mijn verwachting….. ik had geen verwachting alles wat het zou bereiken was welkom . Wat zat mijn hoofd vol toen ik bij jou binnen kwam. En wat voelde het ontspannen toen ik naar huis ging. Nu enkele weken later ervaar ik nog steeds een rustiger hoofd. Heerlijk. Nogmaals super bedankt Liefs Tamara

Sandra schreef:

Lieve Jolijn, dank je wel voor de access bars sessie. Het was een bijzondere ervaring. Het heeft mij enorme rust gegeven, het voelt goed.

Helen Schutte uit Lelystad schreef:

Lieve Jolijn. De bars sessie bij jou was helend ik merk dit steeds sterker. Ik vond de behandeling liefdevol en warm.de visualisatieoefening heeft mij erg geholpen.zoals je weet heb ik deze ook uitgebeeld via een tekening. Ik groei en ben je dankbaar lieve vrouw! Kus, Helen

Kathy uit Almere schreef:

Lieve Jolijn, dank je wel voor je Acces Bars sessie. Wat een liefdevolle behandeling. Blij dat Ik het bij jou mag ervaren hoe zoiets werkt. Wat ben je toch een lieverd. Voor iedereen die twijfelt? Niet twijfelen maar doen. Dank je

Rachel uit Almere schreef:

Helemaal open ingestapt, wat was het fijn, en wat was het mooi! Jolijn is puur en dat voel je! Wat er bij haar opkomt dat is wat er gaat gebeuren, met liefde! Ze voegt aan de access bars haar eigen inzichten toe die helpen met jouw eigen inzicht krijgen. Ik heb expres een paar dagen gewacht met een bericht omdat ik wilde zien wat er gebeurde na een paar dagen. Ik was na de sessie kalm, rustig en had veel ruimte in mijn hoofd, en dat is nog zo! Zo fijn! Dank je wel Jolijn, ik kom zeker terug bij je!

Mariska schreef:

Een hele mooie en bijzondere ervaring mogen beleven, het heeft veel nieuwe inzichten gegeven.

Jessica schreef:

Een mooie en bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Rob Selieruit Almere schreef:

Jolijn heeft mij een behandeling gegeven op de Minibeurs bij Ladonna op 27 augustus 2017. Het gaf mij een rustgevende werking. Het is ideaal voor mensen die last hebben van stress of oververmoeidheid.

Sem uit Almere schreef:

Het voelt erg lekker. Je kan er ook heel rustig door worden. En daardoor voel je je ietsje beter dan eerst!

Fleur uit Almere schreef:

Nadat ik zelf al Bars had mogen krijgen van Jolijn heb ik samen met mijn dochter ook een Access Bars gedaan. Eerst gaf mijn dochter mij Bars en daarna gaf ik mijn dochter Bars. Jolijn begeleidde ons hierbij. Het was zeer ontspannen en prettig voor ons beide. We voelden elkaar goed aan en het is een bijzondere en intense ervaring!

Willy uit Almere schreef:

Nadat ik bij Jolijn was geweest voelde ik me zo goed. Alsof er een hele last van me afgevallen was en al het oude zeer weg was. Geweldig!!!