RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Over Jolijn

Dag lezer, ik ben Jolijn Betgen, 38 jaar oud, gelukkig getrouwd, moeder van twee jongens en woonachtig in Almere (Flevoland).

Access BARS? Wat is dat? Geen idee, maar ik voel dat ik er iets mee wil 🙂

In 2016 werd ik blij van de gedachte om iets met Access BARS te gaan doen, al wist ik niet eens wat het echt was. Ik voelde gewoon dat het ik het moest gaan doen en ik heb een class gevolgd om het te leren geven en te ontvangen. Een mooie vorm van healing! 🙂

Tot op de dag van vandaag heb ik hier absoluut geen spijt van gehad! Ik begrijp nu waarom ik dit intuïtief wilde. Begin 2016 zette ik het volgende in energie: … lees verder

Onderwijs en het wegebben van energie

Van 2002 t/m 2016 heb ik in het onderwijs gewerkt. Ik begeleidde vooral kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. Ik heb genoten, maar ik vond het ook zwaar om met veel kinderen om mij heen te werken. Ik ben zeer gevoelig voor van alles om mij heen en mijn energie ging … lees verder

Dieptepunt in energie

Ik heb tijden op de overleef stand geleefd. Ik ben in 2011 in elkaar gezakt op mijn eigen trap in mijn woning en door een ambulance opgehaald omdat … lees verder

Access BARS en het terugkeren van energie! 🙂

Ik heb ervaren dat Access BARS samen met het Clearing Statement heel wat van mijn energievreters heeft weggenomen waardoor ik mij prima op energie voel! Ik wist niet dat dit ook mogelijk kon zijn voor mij, genoeg energie voor de hele dag, de hele week, de hele maand, enz…! 🙂 Soms ben ik wel even moe tussendoor, maar een oké moe in plaats van een ik wil nu alleen maar rust en niets anders kan ik nog verdragen! Net zoals die reclame: ‘NU EVEN NIET! (van de soepreclame) :-p.

Afname van angst en paniek gevoelens

Dingen waar ik eerder angstig voor was en/of in paniek van raakte of waar ik van slag van kon raken, doen mij ineens een stuk minder. Zo fijn! Ik kan meer, durf meer, pieker minder, en maak mij over minder dingen druk. Boosheid, verdriet en frustraties (wel of niet op mij geprojecteerd) vanuit een ander komen een stuk zachter binnen dan vroeger. Ik weet nu beter hoe ik mijn eigen gemoedstoestand kan blijven voelen zonder dat deze vermengd wordt met de gemoedstoestand van een ander.

Kinderen en energie (snelle overprikkeling)

Ik weet dat er veel kinderen zijn die minstens zo gevoelig zijn als ik. Die snel overprikkeld zijn, die voelen wat een ander voelt. Die soms dingen voelen die niet van hen zijn. Die zich moeilijk kunnen concentreren en/of focussen omdat er in een klaslokaal zoveel gebeurd en zoveel verschillende energieën bij elkaar zijn. Iets in mij wil deze kinderen zo graag helpen! Ik weet hoe het voelt om in een overleef stand te leven. Ik weet hoe het voelde om op de middelbare school tegen mijn tranen te vechten omdat alles wat er aan sociale beladen dingen om mij heen gebeurde, mij gewoon te veel was.

Opladen in stilte (voorkomen van overbelasting)

Als kind hield ik van alleen zijn in de natuur om volledig mijn eigen energie te voelen en mijn brein de gelegenheid te geven achterstanden in de verwerking te laten uitvoeren. Wanneer je erg gevoelig bent ervaar je de wereld niet alleen vanuit jezelf, maar ook vanuit anderen en pik je van alles op wat je eigen denkbeeldige schijfruimte in je brein behoorlijk snel kan vullen.

In mijn eentje kon ik het beste opladen en nog steeds 🙂 Ook vond ik het toen al fijn om te schrijven om alles wat er in mij speelde er te mogen laten zijn. In vrijheid en veiligheid, zonder enige consequenties.

In veiligheid kunnen vertellen en ontvangen

Ik hoop in mijn praktijk het opladen in stilte te creëren net als het in vrijheid en veiligheid uiten wat je wil delen. Ik heb een plek gecreëerd in mijn eigen woning waar anderen plaats mogen nemen op de massagetafel om het hoofd weer wat te legen net als het ontladen van de eventuele opgebouwde spanningen in het lijf en ruimte te bieden om (weer) beter tot het zelf opladen te komen. Een plek waar je kan opruimen wat je tegen kan houden om het beste uit jezelf te halen vanuit je eigen kracht! Ik wakker graag je potentie (nog meer) aan die je diep van binnen kan voelen!

Go in je eigen FLOW!