RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Ouders en Access Bars

Dag moeder of vader,

Wat goed om je hier te zien! 🙂 Wellicht ben je op zoek naar wegen om het met het elkaar (gezinsleden) nog beter naar de zin te hebben 🙂

Ik ben zelf moeder van 2 jongens en ben altijd op zoek naar manieren om het leven nog prettiger te maken dan het al is. Ik geloof erin dat je als ouder een hele belangrijke rol vervult binnen het gezin. Ik merk vaak dat kinderen sterk kunnen reageren op ouders als ze zich onrustig en/of gestrest voelen. Ik merk dat bij mezelf ook als ik onrustig ben. Op de één of andere manier merk ik dan ook dat mijn jongens minder in hun hum zijn. Het hangt dan als het ware in energie in huis. Ik vind het een sport om aan mezelf te werken om zo een fijne energie om mij heen te creëren ten behoeve van mezelf maar ook van anderen! 🙂

Mijn missie is om zoveel mogelijk van de nare energie te veranderen in fijner aanvoelende energie. Alles wat niet fijn van binnen voelt en verder geen functie heeft, wil ik graag door middel van Access Bars (energiewerk) af laten vloeien. Ik kan nooit voorspellen in hoeverre dit lukt ook afhankelijk wat een ouder zelf kan toelaten om te laten gebeuren.

Mijn leven is door het ontvangen van Access BARS zeer positief veranderd en ik hoop dat dit ook bij jou gaat gebeuren 🙂 Ik gun het jou en je kind(eren)! Bijna elke twee weken laat ik mijn BARS runnen maar dit is niet noodzakelijk om het te laten werken. 1x ontvangen maakt al verschil en met elke keer daarna wordt het nog beter! 😉

Ik kan er heel veel over vertellen en ik heb zo allerlei gedachtes over wat Access Bars kan doen… maar telkens als ik het probeer in woorden te vatten loop ik vast. Een ouder zei laatst tegen mij na het ontvangen van Access Bars: ‘Het valt ook niet echt uit te leggen wat er is gebeurt!’, ‘Het is vooral een kwestie van het gewoon ervaren!’. Ik sluit mij daar geheel bij aan 🙂

Wil je weten wat een Access Bars sessie bij Jolijn Betgen bij jou zal doen?

Maak dan een afspraak, met mogelijkheden op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag om 10:00 uur of om 12:00 uur