RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Nieuwsbrief september 2017

Leven zoals je het fijn vindt! 

Jolijn helpt kinderen en volwassenen om beter in hun vel te gaan zitten, waarbij de energie nog beter kan gaan stromen. Blokkades en beperkingen probeert zij bij de wortel te pakken en te verwijderen uit het systeem. Ze helpt de ander zich te verbinden met de eigen intuïtie. Ze helpt om de liefde vanuit zichzelf, voor zichzelf te versterken en de eigen kracht te laten toenemen met veel liefde en passie! 🙂

Zij schrijft ook Persoonlijke Readings en Kind Readings en zij is de eigenaresse van ‘Reading in je mail‘ en van ‘Help mij Rekenen‘. Bij ‘Help mij Rekenen’ ontfermt ze zich als Remedial Teacher over kinderen en volwassenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het leren rekenen.

Met een filmpje over ruimte innemen 🙂 wachtwoord = ruimte

Filmpje over ‘Ruimte innemen’

Tijdens de Access Bars sessies komt het stukje ruimte innemen wel eens aan bodt. Ik loop al ruim een jaar met het idee om mezelf te gaan filmen en merk dat er van alles tussen komt. Ik noem ze saboteurs.

Dinsdagochtend vond ik het genoeg! Al hoorde ik iemand boren, ik besloot om het toch gewoon te gaan doen. Toen ik klaar was met mijn film apparatuur neer te zetten en ik de opname knop starte, was er geen boor meer te bekennen 🙂 Blij dat ik het gedaan heb! Even uit mijn comfortzone maar o zo’n goed geoel als je het dan eindelijk TOCH gedaan hebt! 🙂

Een filmpje waar je misschien herkenning uit kan halen en hopelijk iets mee kunt!

Ik wens je veel kijk plezier! 😉

Naar het filmpje   

Het wachtwoord = ruimte

Ps. Ik wil vaker een fimpje gaan opnemen n.a.v. een onderwerp die intuïtief bij mij opkomt 🙂 

Enquête en gratis sessie winnen & uitslagen tot nu toe

 

Enquête over het ontvangen van Access Bars 🙂

Heb jij de enquête al ingevuld? Dit kan nog voor 1 oktober 2017 om nog kans te maken op een gratis Access Bars sessie 😉 Super bedankt voor alle waardevolle reacties! Thanks!

Enquête

Ben je nieuwsgierig naar wat anderen al hebben geschreven?

Lees hier de uitslag van de enquête tot nu toe

 

Agenda waar Jolijn nog meer te vinden is in de maand OKTOBER

Spiritueel Centrum Almere

Access Bars (info & verkorte sessie)

Zondag 25 oktober 2017

van 20:00 – 22:00 uur

Lees meer…

 

Spirituele Huiskamerbeurs

Access Bars (verkorte sessie)

Zondag 29 oktober 2017

van 12:00 – 17:00 uur

Lees meer…