RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Missie met Access Bars

Net zoals Greenpeace zich graag wil inzetten voor het verbeteren van het milieu, heb ik dat dat met mij inzetten voor kinderen, ouders & volwassenen om lekker in je vel te zitten en blij te zijn met wat je hebt en wat er is, ondanks je beperkingen die je kan ervaren. Beperkingen ervaren kunnen we allemaal en we verschillen in de vlakken waarop jij het beste uitblinkt!

Ik wil graag dat het voor alle leden van een gezin fijn vertoeven is binnen het gezin en dat ieder de ruimte kan innemen om de mogelijkheden van zichzelf te zien, te kunnen ervaren en blij kan zijn met zijn/haar eigen mogelijkheden! Ik geloof in de positieve chemie die Access BARS met zich mee kan brengen binnen een gezin en ik geloof dat er van alles mogelijk is!

Ik hou van creëren en creëer van alles omdat ik er in geloof dat alles mogelijk is. Ik luister naar mijn gevoel, ook al laat die mij naar plekken gaan wat ik nog helemaal niet ken, zoals het leren van Access BARS. Soms weet je niet waarom je intuïtie iets graag van je wil, maar wordt dat later pas helder. En dan denk je… JA! dit klopt voor mij!!!

Ik voel een innerlijke drang om zoveel mogelijk kinderen, ouders en volwassenen met Access BARS in aanraking te laten komen! Om mogelijkheden te openen waarvan je niet eens wist dat dat ook mogelijk kan zijn!

Enjoy the pleasure of Access BARS! 🙂

 

Jolijn Betgen