RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Mijn unieke wijze

Reading naar behoefte

Tijdens de sessie kan ik mij op je energie afstemmen en vertellen als je dat wil wat ik bij jou doorkrijg door middel van mijn mediamieke gaven 🙂

Clearing Statement

Ik maak gebruik van het Clearing Statement van Access Conciousness om energie gericht te laten verschuiven. Vanuit alles wat ik voel en hoor stem ik mijn vragen op je af om vervolgens daarop het Clearing Statement toe te passen.

Clearing Statement van Access Conciousness

Quantum Energy ring

Onder de massagetafel plaats ik een Quantum energy ring die de energie hoger in trilling zet wat een fijne ervaring kan zijn. Hoe hoger in trilling, hoe fijner je jezelf kan voelen 🙂

Quantum energy informatie

Visualisaties

Als ik voel dat een bepaalde visualisatie een bijdrage kan zijn voor je dan nodig ik de je hiervoor uit.

Spiritueel leraar

Ik heb 14 jaar in het onderwijs gewerkt en ik vind het heerlijk om kennis over te brengen. Van alles wat ik geleerd heb op mijn spirituele pad van mijn spirituele leraren kunnen ineens opkomen tijdens de sessie. Voor mij een teken dat ik dat stukje met je mag gaan delen :-). Graag geef ik door wat ook mij geholpen heeft en/of nog steeds helpt op mijn pad! Wie weet brengt het jou ook heel veel goeds! 🙂