RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Mijn energie ging snel op

…en mijn energie ging snel op. 1 op 1 ging het altijd super, maar door bezuinigingen verdwenen de mogelijkheden om 1 op 1 te blijven werken.

Ik heb met veel leerlingen gewerkt die net als ik van alles om zich heen opzogen aan prikkels en energieën om zich heen. Veel kinderen met kenmerken van ADHD, ADD, Autisme, PDD-NOS, Dyslexie, Dyscalculie heb ik geprobeerd meer rust en geloof in zichzelf mee te geven. Ik heb geprobeerd ze bewust te laten zijn van hun eigen geweldige mogelijkheden! Dat zou ik nog veel meer willen zien in het onderwijs, kinderen bewust maken van hun geweldige mogelijkheden die voor ieder weer anders zijn!

Nu geef ik leerlingen 1 op 1 vanuit huis particuliere rekenbegeleiding (remedial teaching) en/of een 1 op 1 Access Bars sessie 🙂

terug