RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Ik wil graag werk doen dat ik leuk vind!

Ik wil graag werk doen dat ik leuk vind!

…in energie: Ik wil graag werk doen wat ik leuk vind, wat ik kan doen vanuit mijn hart, en waarbij ik iets voor een ander kan betekenen…
Bij het geven van Access BARS komt alles samen. Ik geniet er van als ik mensen in beweging zie komen en ik vind het gaaf dat ik ook mijn helder horen en helder voelen kan gebruiken om, als de situatie zich hier voor leent, wat extra’s mee te kunnen geven. Ik heb al mijn werk in dienst losgelaten om mij op mijn kinderen en op mijn passies te kunnen richten om het beste in mezelf en in anderen naar boven te halen! 🙂

Om de keuzes te maken in het leven die goed voelen en kloppen voor jezelf ongeacht wat anderen er ook van vinden! 🙂 Om het aanpassen te verminderen en de ruimte voor jezelf te vergroten! 🙂

terug