RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Clearing Statement van Access Conciousness

Good and Bad, Wrong and Wright, POC en POD, All 9 shorts, Boys and Beyonds!

Dat is wat ik vaak onverstaanbaar uitspreek tijdens een sessie 🙂

Het Clearing Statement van Access Conciousness.

Mijn uitleg

De zin staat voor de intentie om iets binnen je systeem met wortel en al te verwijderen. Iets is ooit ontstaan (het punt van creatie). Je kunt door de juiste intentie, je vertrouwen en door jouw toestemming het punt van creatie vernietigen uit je systeem. Ik geloof dat je zelf je eigen systeem kan hercreëren mits je hier toestemming voor geeft en hierin WIL geloven 🙂

Zo heb ik mijn vroegere angst voor wespen gehercreëerd en kan ik het beestje nu hetzelfde ervaren als een bromvlieg i.p.v. weg te willen rennen met een verhoogde hartslag. Erg fijn nu ik kinderen heb!

Ook autorijden gaat met een betere hartslag tijdens onverwachte situaties en op plekken die ik nog niet ken 🙂

‘Hoe wordt het nog beter en fijner dan dit?’

Een zin die uitnodigt om je leven nog beter en fijner te maken dan dat het nu (al) is.

Deze blijft fijn om te gebruiken! 🙂

terug  (mijn ervaring Access Bars & Clearing Statement)

terug  (over Jolijn)

terug (mijn unieke wijze)