RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Access BARS

Voor kinderen en volwassenen

Een rustiger hoofd en meer ontspanning in je lijf 🙂

“Is een sessie Access Bars iets voor jou?”

Een gespannen lijf kan zorgen voor je niet lekker in je vel voelen en een vol hoofd maakt dat dingen je snel te veel worden. Je kunt sneller geïrriteerd raken dan je zou willen en je zin om dingen te ondernemen, ook al vind je dit normaal wel leuk, kunnen afnemen.

Een rustiger hoofd en een ontspannen lijf zorgt voor een bepaalde mate van stabiliteit in je leven. Wanneer je emmer verre van gevuld is kun je veel meer hebben van jezelf en van anderen.

Je hebt gemakkelijker zin om dingen te ondernemen waarbij je met anderen samen bent, zoals bijvoorbeeld de kerstdagen. Het genieten wordt gemakkelijker als je lekkerder in je vel zit!

Wanneer je denkt dat je het maar even met een druk hoofd en/of onrustig lijf moet doen en dat er straks wel weer rustigere tijden komen, dan mag dat.

Wat je nodig kan hebben is:

*Willen kiezen voor acties die je in de gewenste richting leiden.

*Opnieuw kiezen (Bijvoorbeeld bij keuzes die achteraf ongezond lijken te zijn voor je).

*Overtuigingen & aannames die je beperken, uit je systeem te (laten) halen.

*Het toe te laten om te ontvangen.

Iets wat je eerder in de weg zat maar wat nu niet meer hoeft van jezelf kan je zoveel meer rust en ruimte geven.

Met een Access Bars sessie werk ik met energie ook in diepere stukken van jezelf. Ik stem mij samen met jou af op intenties en ik laat de energie het werk doen. Verandering binnen je systeem is mogelijk wanneer jij er toestemming voor geeft en wanneer jij open bent om (mogelijke veranderingen) te ontvangen.

Je ligt bij mij op een massagetafel op je rug. Vooraf starten we met een verhaaltje om al je eventuele muren te laten zakken met jouw toestemming. Daarna ga ik je hoofd op verschillende plekken een tijdje aanraken met mijn vingers en laat ik de energie het werk doen. Ondertussen channel ik en vorm ik vragen voor jou. Deze vragen gaan over iets wat ik met jouw toestemming kan helpen loslaten/ontcreēren. Tijdens de sessie wissel ik de momenten van stiltes af met vragen net wat licht voelt op dat moment. Het enige antwoord wat ik steeds nodig heb om iets in gang voor je te zetten is het antwoord ‘Ja’.

Testimonial van klant

“Helemaal open ingestapt, wat was het fijn, en wat was het mooi! Jolijn is puur en dat voel je! Wat er bij haar opkomt dat is wat er gaat gebeuren, met liefde! Ze voegt aan de Access Bars haar eigen inzichten toe die helpen met jouw eigen inzicht krijgen. Ik heb expres een paar dagen gewacht met een bericht omdat ik wilde zien wat er gebeurde na een paar dagen. Ik was na de sessie kalm, rustig en had veel ruimte in mijn hoofd, en dat is nog zo! Zo fijn! Dank je wel Jolijn, ik kom zeker terug bij je!”

Met Access Bars…

*…kunnen de dingen die je beperken onbewust/bewust meer gaan vervagen binnen je leven.

Ze kunnen ineens minder aanwezig worden 🙂

*…krijgen de dingen die je niet meer nodig heb tijdens dit leven de mogelijkheid om via mijn vingers energetisch uit je systeem te vloeien.

Bij mij gaat de energie via mijn vingers, mijn armen en mijn hoofd er weer uit. Deze energie gaat weer terug naar moeder aarde om weer omgezet te kunnen worden in een (ver)nieuw(d)e energie J Ik ben als het ware het afvoerkanaal van alles wat je wil en kan loslaten op dat moment.

*…kunnen de (diep liggende) overtuigingen/aannames, denk bijvoorbeeld aan de oorsprong van angsten of spanning gaan veranderen.

Dingen waar je eerst als een berg tegenop kon zien, kunnen ineens niet meer zo spannend zijn. Je reactie op de dingen die je eerst angst bezorgde, kunnen ineens minder heftig zijn.

*…kunnen aanwezige stress en vermoeidheid in je lijf verminderen.

Testimonial van klant

“Jolijn heeft mij een behandeling gegeven op de Minibeurs bij Ladonna op 27 augustus 2017. Het gaf mij een rustgevende werking. Het is ideaal voor mensen die last hebben van stress of oververmoeidheid”

OVER DE SESSIE

*Een gehele Access Bars sessie voor volwassenen duurt bij mij 75-90 minuten en vindt plaats in Almere, Flevoland.

*Een gehele Access Bars sessie voor kinderen duurt bij mij 20-30 minuten en vindt tevens plaats in Almere, Flevoland.

*Ik stel je graag op je gemak en stem mij af op jouw energie.

*Tijdens de sessie maak ik gebruik van een Quantum Energie ring die ik onder de massagetafel plaats om de energietrilling in jou en in de ruimte te verhogen.

*Ik geef je tips en handvatten tijdens de sessie als ik denk dat het een bijdrage voor je kan zijn.

JOLIJN BETGEN

Ik ben Jolijn Betgen, 38 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 2 zonen van 6 en 8 jaar oud. Sinds 2013 heb ik na een periode van weinig energie en overleven besloten om veel meer naar mijn intuïtie te gaan luisteren. Ik heb leren durven, springen en vertrouwen! Ik heb leren luisteren naar mijn verlangens en dromen! Zo kwam ook intuïtief een Access Bars Class in 2016 op mijn pad. Ik wist niet wat het precies was, maar ik voelde dat het mij goed zou gaan doen.

POSITIEVE VERANDERING 🙂

Mijn leven is zeer positief veranderd! En dat gun ik nog veel meer mensen! Het is zo makkelijk! Met je eigen toestemming en intenties om iets te mogen laten gebeuren is zo krachtig!

CHANNELEN

Vanaf 2015 channel en schrijf ik kindreadings en persoonlijke readings, mijn start als ZZP’er als Paragnost & Medium. Er komt steeds weer iets bij wat ik vanuit mijn spiritualiteit en mediamieke gaven de wereld in wil zetten! Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs waarbij ik van basisschool t/m HBO leerlingen en studenten heb geholpen met vooral leerachterstanden op het gebied van rekenen. Ik heb mij veel afgestemd op het individu waar ook mijn kracht ligt! Ik kan mee voelen met en luisteren naar de intuïtie van de ander. Ik kan met een ander meekijken naar situaties en ik kan aanvullende informatie krijgen (channelen) die de ander helpt een keuze te maken vanuit zijn/haar eigen intuïtie. Ik kan voelen/horen welke beperkingen iemand (on)bewust met zich meeneemt. Ik kan voelen welke issues er aanwezig zijn binnen iemands systeem.

Testimonial van klant

Wat heb ik weer een heerlijke behandeling achter de rug. Het voorjaar komt eraan en dat is nu heerlijk genieten met een leeg hoofd. Alle nieuwe prikkels mogen nu van buiten af binnen komen. Dank je wel weer voor de fijne behandeling die ik ieder zeker aan wil raden.

Ik kan weer van de kleinste dingen genieten en dat doe ik ook zeer zeker. Zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. 

Liefs Kathy”

Access Bars sessie 60 minuten

50 euro

Access Bars sessie 75-90 minuten

70 euro

Access Bars sessie kind 20-30 minuten

30 euro

Stuur je voorstel van tijd en datum naar info@barsvoorkids.nl (voor volwassenen & kinderen) om een momentje van rust en gemoedelijke shifting in te plannen. Uit liefde voor jezelf! 🙂

filmpje over Acces BARS 


Inschrijven nieuwsbrief Bars voor Kids & volwassenen.