RUST, RUIMTE & VERBINDING
info@barsvoorkids.nl

Kinderen & Access Bars

“Ik vind Bars best wel leuk, het is wel lekker” 🙂

De tijd voor rust en plezier voor je kind(eren)

Je kind kan rust gaan ervaren doordat het hoofd de kans krijgt om overbodige gedachtes en spanningen los te laten. Mijn vingers kun je je voorstellen als een soort bliksemafleiders. Ik raak het hoofd aan en voer (on)bewuste spanningen af wat heel prettig kan voelen. Daarnaast help ik doormiddel van de energie waarmee ik werk om het kind lekkerder in zijn vel te laten zitten, waardoor er nog meer ruimte komt voor plezier en je fijn voelen!

Hoe het precies werkt weet ik niet, maar dat het werkt heb ik zelf ervaren. Het blijft bijzonder wat er kan veranderen positief! Met veel liefde en aandacht zet ik mij graag in voor kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken! Ik help graag kinderen om het goed te hebben! 🙂

Onrust, stres, angst(en), ongenoegen, trauma, frustratie, timide, (over)gevoeligheid, slaapproblemen, gesloten, concentratieproblemen, problemen om te focussen, moeheid, prikkelbaar, ongelukkig enz…

Gun je je kind meer rust in het hoofd?

Merk je dat de schooldagen best intensief zijn voor je kind?

Lijken de prikkels in de omgeving van je kind wat veel voor je kind?

Lijkt je kind soms wat rusteloos/onrustig?

Is je kind gelukkig met zichzelf?

Ervaar je bij je kind slaapproblemen die te maken kunnen hebben met overprikkeling?

Wil je dat je kind met (nog meer) plezier in het leven staat?

Zoek je een manier om het leren te vergemakkelijken?

Wil je graag zien dat je kind minder snel gefrustreerd raakt?

Heeft je kind het even zwaar om wat voor reden dan ook?

enz, enz…

Wat je ook graag wil geven aan je kind, of waar je hem ook graag bij wil helpen…

met Access Bars gaat de energie naar de plekken waar het (on)bewust het hardst nodig is bij je kind en het voert de spanningen af die je kind het meest op dat moment in de weg zitten.

Access BARS is een mooie manier om een eventuele bijna overlopende emmer of al overlopende emmer te legen. Met Access BARS kun je weg gooien/gieten wat geen functie meer heeft en/of geen nut meer heeft.

Opgeruimd staat netjes!

Access Bars sessie van 20-30 minuten in Almere (Flevoland)

Een Access BARS sessie voor kinderen duurt 20-30 minuten en vindt plaats in Almere-Stad. Ik heb mogelijkheden op woensdagmiddag. Je kunt je voorstel van datum en tijd e-mailen naar info@barsvoorkids.nl waarna ik je voorstel kan bevestigen als deze ruimte nog vrij is.

Het komt ook voor dat er in overleg met een leerkracht toestemming wordt gegeven voor een bezoek onder schooltijd 😉

Access Bars als cadeau 

Je kunt als familielid, kennis en/of hulpverlener een Access BARS sessie als cadeau aanbieden aan een kind die hier profijt van kan hebben 😉 Toestemming van het kind zelf en de ouder(s) is noodzakelijk voor mij om een Access BARS sessie te mogen/willen geven.